Výběrový kemp ČR U15

Výběrový kemp ČR U15

Jan Kovář
07.10.2021
Plzeň

V termínu 21. a 22.9. proběhnul v Modré reprezentační kemp kategorie U15. V pořadí druhý z podzimních kempů byl určený pro hráče z Plzeňského, Karlovarského, Středočeského a Ústeckého kraje. Celkem se jich sešlo 28.

První den byl zahájený společným obědem. Následoval trénink, do kterého již účastníci byli rozdělení do červeného a bílého týmu. Ve večerních hodinách proběhlo psychologické testování s paní doktorkou Boučkovou. Ve druhém dni proběhl dopoledne aktivační trénink. Odpoledne se neslo ve znamení dvou přátelských utkáních, která byla sehrána s týmem z Drážďan.

Snímek obrazovky 2021-10-07 v 13.42.37.png

Za Regionální fotbalovou akademii Plzeňského a Karlovarského kraje se v nominaci objevili Büchner Radek, Kubrycht Matyáš, Michálek Jakub, Novák Vojtěch, Panoš Jiří, Putera Matyáš, Ruta Filip, Růžička Filip a Vacek Benjamin. Mezi náhradníky se objevili další dva fotbalisté z naší RFA. V realizačním týmu byli taktéž plzeňské stopy. Reprezentačního kempu se zúčastnila naše fyzioterapeutka Zuzka Sládková, která zhodnotila kemp takto: „Na kempu byla příjemná atmosféra. Se všemi se mi moc dobře spolupracovalo. Jsem ráda, že se na kempu objevilo tolik našich hráčů.“

K hodnocení kempu se přidal také střední obránce Benjamin Vacek: „Na kempu jsem získal nové zkušenosti při tréninku i při zápasu. Potkal jsem hodně nových kluků, se kterými jsem si dobře rozuměl. Líbil se mi přístup trenérů. Celkově to byl dobrý reprezentační kemp se skvělou organizací.“

Snímek obrazovky 2021-10-07 v 13.44.10.png

Na podzim proběhnou další kempy v Trutnově, Třinci a Českých Budějovicích, ze kterých následně Karel Havlíček utvoří kádr české reprezentace U15.

„Akademie nastavují trend výchovy fotbalové mládeže u nás.“

Karel Poborský, vedoucí Úseku mládeže FAČR

Více o akademiích

Partneři

Puma FTVS UK Středisko praktické psychologie s.r.o. XPS