Výběrový kemp ČR U15

Výběrový kemp ČR U15

Aleš Roll
12.10.2020
Karviná
Ostrava

Vedení reprezentačního úseku FAČR ve spolupráci s trenérem ČR U15, Karlem Havlíčkem, pokračuje v procesu mapování hráčů ročníku 2006 v rámci celé republiky a uspořádal v minulém týdnu již třetí regionální výběrový kemp, který se uskutečnil v Třinci a byli na něj pozváni hráči z Olomouckého a Moravskoslezského kraje. Celkem se jich sešlo 27.

Původní program, který počítal s mezinárodní konfrontací, byl vzhledem ke ,,covidové” situaci pozměněn na formu modelovaného utkání.

Hodnocení dvoudenního kempu slovem hlavního trenéra Karla Havlíčka: "Při tréninkové jednotce nám nepřálo vůbec počasí a průběh tréninku ovlivnil velký liják, ale kluci se s tím ,,popasovali” vcelku dobře. Dík patří vedení FK Fotbal Třinec, které nás i v tomto počasí nechalo absolvovat trénink na přírodní trávě. V den zápasu už bylo krásné počasí a hráči měli skvělé podmínky ke svým výkonům. Opět jsme u hráčů pozorovali jejich dovednosti, schopnosti, charakter, projevy adaptace, individualitu, týmovost atd."

Akce se zúčastnili i trenéři RFA v pozicích pozorovatelů a spolupracovníků hlavního trenéra, za RFA Ostrava Robert Blaško, za RFA Karviná Michal Hlavňovský.

Obě naše akademie úspěšně reprezentovali: Ondřej Schovanec, Matyáš Kadlec, Jakub Michalík, Adam Filipský, Vojtěch Hranoš, Ondřej Drobek a Matěj Michejda.

„Akademie nastavují trend výchovy fotbalové mládeže u nás.“

Karel Poborský, vedoucí Úseku mládeže FAČR

Více o akademiích

Partneři

Puma FTVS UK Středisko praktické psychologie s.r.o. XPS