11 hráčů RFA Olomouckého kraje v nominaci na repre kemp U15 v Trutnově

11 hráčů RFA Olomouckého kraje v nominaci na repre kemp U15 v Trutnově

Mojmír Fryčák
02.10.2021
Olomouc

Ve dnech 5. a 6. 10. proběhne v Trutnově další z kempů nově se rodící reprezentace U15, a v nominaci trenéra Karla Havlíčka je hned jedenáct hráčů RFA Olomouckého kraje. Součástí kempu jsou také dvě přípravná utkání v polské Wroclawi.

Nominováni byli Jakub Körner, Roman Čtvrtlík, Martin Ptáčník, Patrik Siegl, Maksym Synevych, Martin Trunda a Dominik Vojtek, mezi náhradníky jsou pak Jakub Andrýsek, Patrik Přibylka, David Remeš a Vít Skopal.

Součástí výpravy jsou též 3 členové realizačního týmu olomoucké akademie – trenérem brankářů bude Zbyněk Telíšek, fyzioterapeutem Jakub Kastelík, a jako pozorovatel se kempu zúčastní hlavní trenér U15 Lukáš Plšek.

„Pro kluky je to určitě velká výzva, a k nominaci jim gratuluji. Všichni si uvědomujeme, že je to výsledek nejen práce hráčů samotných, ale i všech jejich spoluhráčů a trenérů, takže skutečnost, že na srazu máme takové početné zastoupení, vnímáme jako společný úspěch,“ říká trenér Lukáš Plšek. „Stejně tak jsem rád, že kromě hráčů Sigmy Olomouc dostává příležitost také prostějovský Martin Trunda, který si ji za svoji pracovitost nejen v RFA bezpochyby zaslouží,“ doplňuje hlavní trenér kategorie U15 Plšek.

Kemp začíná v úterý 5. 10., ve středu 6.10. jsou pak na programu kempu dvě přípravná utkání v Polsku s výběrem Wroclawi U15.

„Akademie nastavují trend výchovy fotbalové mládeže u nás.“

Karel Poborský, vedoucí Úseku mládeže FAČR

Více o akademiích

Partneři

Puma FTVS UK Středisko praktické psychologie s.r.o. XPS