Ukázkový trénink a testování rychlosti v FK Náchodě

Ukázkový trénink a testování rychlosti v FK Náchodě

Antonín Svoboda
21.10.2022
Hradec Kr.

Náchod8.jpg

Naše Regionální fotbalová akademie Královehradeckého kraje cestovala ve čtvrtek 20. 10. 2022 do okresu Náchod v Královehradeckém kraji. Ve městě Náchod ve spolupráci s místním fotbalovým klubem FK Náchod uspořádala ukázkový trénink s testy rychlosti pro kategorie U12 + U13.

Do tréninkové jednotky jsme zařadili IHČ s míčem, soutěže, závody a hru 4:4. Testování rychlosti proběhlo na 10 - 30m s testem výbušnosti při skoku dalekém z místa.

Celý trénink probíhal ve spolupráci trenérů místního klubu s trenéry akademie RFA HK v areálu ZŠ Náchod - Plhov. Kluci těchto dvou kategorií přistoupili k tréninku s aktivním přístupem se zájmem se zlepšovat. Měli jsme možnost vidět v tréninku i kluky z nedalekého polského lázeňského města Kudowa-Zdrój, odkud dojíždějí na tréninky.

Komentář šéftrenéra mládeže Ondřeje Nejmana: „Jsem rád, že jste přijeli a těším se na naši další spolupráci. Kluky se snažíme zlepšovat v cílových dovednostech pro jejich kategorii mladších žáků. Jsem zvědavý, jakých výsledků kluci dosáhli při testech rychlosti.“

Přejeme hodně štěstí FK Náchod a těšíme se na příští setkání.

„Akademie nastavují trend výchovy fotbalové mládeže u nás.“

Karel Poborský, vedoucí Úseku mládeže FAČR

Více o akademiích

Partneři

Puma FTVS UK Středisko praktické psychologie s.r.o. XPS