Regionální trénink v Jeseníku

Regionální trénink v Jeseníku

Mojmír Fryčák
15.09.2021
Olomouc

Nový školní rok je již v plném proudu a s ním i sportovně-vzdělávací proces Regionální fotbalové akademie Olomouckého kraje, která soustřeďuje ty nejtalentovanější fotbalisty v kategoriích U14 a U15 z celého kraje. Mnohé z nich jsme objevili během regionálních a výběrových tréninků, které se nám právě teď v září opět rozbíhají!

Na úvodní ze série regionálních tréninků zamíříme na sever Moravy do Jeseníku, kde v areálu FK Jeseník proběhne od 16:30 tréninková jednotka pod vedením realizačního týmu olomoucké akademie, jehož součástí je např. exreprezentant Martin Kotůlek, další sigmácká legenda Michal Kovář, profesionální trenéři Svatoslav Valenta či Lukáš Plšek, trenér brankářů Zbyněk Telíšek anebo kondiční specialista Michal Ponížil.

Letošní regionální tréninky zaměřujeme na hráče a hráčky z ročníků 2009 a 2010, ale nejen na ně. Zváni jsou i všichni trenéři, rodičové a další příznivci fotbalu a to jak na samotný trénink, tak i na "druhou fázi" v podobě diskuze a odpovídání na veškeré dotazy v souvislosti s odvedenou tréninkovou jednotkou, chodem akademie, sportovně-vzdělávacím procesem a další.

Jménem Regionální fotbalové akademie Olomouckého kraje vás tímto všechny co nejsrdečněji zveme a těšíme se na konci září v Jeseníku!

Jesenik_2021.jpg


„Akademie nastavují trend výchovy fotbalové mládeže u nás.“

Karel Poborský, vedoucí Úseku mládeže FAČR

Více o akademiích

Partneři

Puma FTVS UK Středisko praktické psychologie s.r.o. XPS