Závěrečné soustředění  RFA

Závěrečné soustředění RFA

Vladimír Vyrobik
29.06.2021
Ostrava

V uplynulém týdnu proběhlo krátké soustředění obou kategorií RFA ve Frýdlantu nad Ostravicí. Součástí třídenních pobytů byly různé sportovní aktivity a výlety. Trenéři obou kategorií popsali krátké pobyty.

Martin Zbončák – hlavní trenér U14

Ve dnech 21.6. - 23.6.2021 jsme absolvovali závěrečné soustředění v rekreačním středisku Budoucnost ve Frýdlantu nad Ostravicí. Realizační tým připravil akademikům řadu aktivit. Na programu byla mimo jiné pěší túra k Satinským vodopádům i návštěva zábavního parku Energylandia v polském Zatoru. Kluci si zahráli i squash, nohejbal, vykoupali se v Ostravici a řadu dalších aktivit. Velkým zážitkem bylo rovněž sledování utkání naší reprezentace s Chorvatskem v místním kině.

Aleš Neuwirth – trenér U15

Dne 23. 6. 2021 jsme se ráno vydali do zábavního parku ENERGYLANDIA v polském Zátoru, kde si kluci užili spoustu zábavy a adrenalinu, po kterém se mohli vykoupat a vybláznit v přilehlém aquaparku. Po celém dni stráveným zábavou jsme se přesunuli na krátký pobyt do Frýdlantu nad Ostravicí, kde jsme strávili další dva dny, během kterých jsme zdolali Lysou horu a stihli jsme také vystoupení našich kluků s tanečním souborem Unisono Ostrava.

U14.1.jpg

u14opt.png

u14uvod.png

„Akademie nastavují trend výchovy fotbalové mládeže u nás.“

Karel Poborský, vedoucí Úseku mládeže FAČR

Více o akademiích

Partneři

Puma FTVS UK Středisko praktické psychologie s.r.o. XPS