Čtyři hráči v reprezentaci do 15 let! ČR – SAE 3:1

Čtyři hráči v reprezentaci do 15 let! ČR – SAE 3:1

Aleš Roll
26.04.2018
Olomouc

Další olomoucká stopa v reprezentačních výběrech, tentokrát pro mezinárodní turnaj Delle Nazioni 2018 kategorie U15. Do prvního zápasu zápasu se Spojenými arabskými emiráty zasáhli v základní sestavě Kryštof Daněk a Matěj Hadaš.

Do druhého poločasu pak nastoupil Filip Nízký. Na lavičce náhradníků zůstal Filip Uriča. Český výběr zvítězil 3:1. K výhře gratulujeme a přejeme mnoho dalších úspěchů.

U15 Česká republika – U15 Spojené Arabské Emiráty 3:1 (1:1)

Góly: 20. Kozel, 59. Jambor, 66. Jelen – 18. Aljunaibi

Sestava ČR: Frydrych – Jambor, Endl, Vitík (40. Prebsl), Brejcha (40.Nízký) – Kudela (40.Kohoutek) – Náprstek (60. Jelen), Karabec (40. Langhamer), Kozel (40. Drozd), Daněk – Hadaš (40. Vecheta)

Komentář trenéra Antonína Baráka:

“První utkání na turnaji nám ukázalo velkou snahu českých hráčů o kombinační fotbal, což jsme nastavovali jako jeden z principů naší hry. Dařilo se nám držení míče a přechodová fáze, rezervy ale samozřejmě vidíme, hlavně ve finálním řešení útočných akcí. Tam ještě nejsme dostatečně efektivní. V určitých fázích utkání byla zřejmá spolupráce hráčů, kteří se už potkali na předchozích srazech. Na týmové součinnosti musíme ale neustále pracovat, neboť se tento výběr stále tvoří."

„Akademie nastavují trend výchovy fotbalové mládeže u nás.“

Karel Poborský, vedoucí Úseku mládeže FAČR

Více o akademiích

Partneři

Puma FTVS UK Středisko praktické psychologie s.r.o. XPS