Regionální akademie mají nový web

Regionální akademie mají nový web

Tomáš Kučerňák
03.02.2021
Brno

Regionální fotbalové akademie FAČR (RFA) spustily nový web! Ten přináší nejen modernější vzhled a komplexní představení celého projektu, ale také důležité informace z jednotlivých akademií. Najdete ho na adrese www.akademiefacr.cz.

Projekt Regionálních fotbalových akademií FAČR vznikl v roce 2015, v nynější době už je jeho součástí celkem devět akademií a jedná se o otevření dalších. Ve stejném roce se rovněž spustily původní webové stránky.

„Cítili jsme, že musíme jít s dobou a udělat důležitý krok i v prezentaci našeho projektu regionálních akademií. Proto jsme se rozhodli stránky modernizovat a dát jim atraktivnější vzhled i obsah,“ říká Karel Poborský, šéf akademií a ředitel Oddělení elitní mládeže Fotbalové asociace České republiky.

Důležitým rozdílem je, že v předchozím období měla každá akademie své webové stránky, nyní se celý projekt sjednotil a veškeré informace o regionálních fotbalových akademiích tak najdete přehledně na jednom místě.

„Naším cílem bylo, abychom projekt regionálních akademií mohli uceleně prezentovat veřejnosti, a mohli tak prostřednictvím jednoho kanálu informovat o dění ve všech akademiích, úspěších našich hráčů nebo nabízeli formou rozhovorů poutavé příběhy našich trenérů či osobností spojených s akademiemi,“ doplňuje Aleš Roll, projektový manažer Oddělení komunikace Fotbalové asociace České republiky.

Nové webové stránky akademií jsou přizpůsobeny i pro mobilní telefony, uživateli i v tomto prostředí nabízejí přehlednost a příjemný vzhled. Samozřejmostí je i propojení se sociálními sítěmi Instagramem a Facebookem.

Věříme, že se vám nový web regionálních akademií zalíbí a že na něm najdete vše, co hledáte - akademiefacr.cz

„Akademie nastavují trend výchovy fotbalové mládeže u nás.“

Karel Poborský, vedoucí Úseku mládeže FAČR

Více o akademiích

Partneři

Puma FTVS UK Středisko praktické psychologie s.r.o. XPS